2013 ETEK MODELLERI


2013 ETEK MODELLERI

2013 etek modelleri
Yeni bir yıl, hanımlar ve moda tutkunları için yeni modeller, yeni tarzlar ve yeni tatlar demek aslında. Bizde sizi bu yeni modellerle bir an evvel tanıştırmak için kolları sıvadık :) İşte 2013 yılının etek modelleri karşınızda.










MANGO 2013 YILI ETEK MODELLERİ

Yeni sezonun etek modelleri her ne kadar kış mevsiminden dolayı yeterli ilgiyi görmese de vitrinlerde siz hanımları beklemeye devam ediyor. Bu sene özellikle çizgili etek modelleri revaçta görünmekte, Mango bu konuda oldukça başarılı. Siyah beyaz çizgili etekler, kare desenli etekler mangonun tasarımcılarının ellerinde bu sene hayat buldular.































Çizgili ve siyah beyaz etekler keskin bir kontrast yaratıp özellikle özel gecelerde oldukça şık ve sadece bir görüntü yakalamanızı sağlayacak, Mango bu sene elbise modellerinde de bu tarz desenli elbiseler fazlasıyla yer verdi. Bunların dışında ultra mini etekler, uzun etek modelleri, taşlı etekler,deri etekler ve minimal çizgiler mangonun kendine has çizginin dışında dolaştığını gösteriyor. Mangonun resmi sitesinden bu modelleri 20 lira ile 150 lira arasında fiyatlara satın almanız mümkün, ucuz elbiselere tapıyoruz ve buradan sevgili mangoya teşekkür ediyoruz. MANGONUN YAZ ETEK KOLEKSİYONUN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİR KEZ DAHA İNCELEYECEĞİM BİZDEN AYRILMAYIN :)

ZARA 2013 ETEK MODELLERİ

2013 Etek modellerinde dikkat çeken ve oldukça tutulan diğer marka ise Zara. Bu sene Zara peplum eteklere fazlasıyla yer vermiş, ee fransız moda evlerinden yayılan peplum etek modasına hiç bir giyim markası hayır diyemez tabiki. Bunların dışında pastel renklerin hakim olduğu, uzun etekler ve kısa etek modelleri zaranın 2013 yılı etek modelleri koleksiyonunda yer almakta, fiyatlar ise 60 lira ile 120 lira arasında değişmekte. Genel olarak çok ucuz sayılmayan fiyatlar zara'da bizi bekliyor fakat bu yüksek fiyat politikası zara'ya bence çok kan kaybettireceğine benziyor.